Groddfrö
Att odla egna groddar är ett lätt sätt att alltid ha tillgång till färska och näringsrika grönsaker året runt. Det finns många avancerade groddningsapparater på marknaden, men det går också utmärkt att grodda i en vanlig glasburk.
Näringsrik klöver som ger kraftiga, lite grova groddar med en kryddig, speciell rik...
Mer info →Nötaktig smak, högt vitamininnehåll och bra hållbarhet. Blir mildare o mjukare efter...
Mer info →Groddarna ger en fin krydda tillsammans med t.ex. alfalfa. Det svarta skalet är lite...
Mer info →Asiens välkända böngrodd med nötsmak. Kan njutas färsk eller tillagad. Blir mildare...
Mer info →Sinapis alba. Milt kryddig senapssmak, god, vacker och näringsrik. Bör sköljas minst...
Mer info →Brassica juncea. Kryddig kål med tydligt sting i smaken. Snabbväxande. Gror på 4-5...
Mer info →En välkomponerad blandning av flera sorters groddfrö i vitt, rosa och grönt. Spröd...
Mer info →Påminner om småväxta broccoligroddar med en mild kryddighet. Gror mycket snabbt, på...
Mer info →Mer information
Det finns flera sätt att grodda på – från att använda avancerade, självvattnande groningsfack med inbyggt ljus, över olika typer av groningsapparater, till en vanlig rymlig glasburk med en bit myggnät eller gardin över öppningen.