Plocksallat
Lactuca sativa var. crispaLäs mer om odling och historia under Bataviasallat / Sallat.
Utomordentligt fin plocksallat som är tidigast av alla. De ljusgröna, krusigt vågiga...
Mer info →En ny typ av kraftigt grön ekbladssallat med ett vackert upprättväxande bladverk och...
Mer info →Mycket kraftigväxande, modern Lollo Rosso med intensivt röd färg. Bladen är vågiga...
Mer info →En gammal sallatssort av ekbladstyp som härstammar från Medelhavsområdet. Den ger...
Mer info →"Giant Red Oakleaf". Ger ett stort, upprätt och väl samlat huvud. Bladen är flikiga...
Mer info →En vidareutveckling av Merlot, som framför allt har en bättre smak. Bladen är blankt...
Mer info →En välkänd, storväxt och limegrön plocksallat. Bladen är smakligt tunna, mjukt...
Mer info →Röd ekbladssallat med burgunderrött på grön botten. Bladen, som är djupt flikiga och...
Mer info →